Toegang LUKO Rapportage aanvragen/wijzigen/verwijderen

Uit DSP
Ga naar: navigatie, zoeken

Alle medewerkers van een combi-organisatie, netwerkbedrijf of combi-aannemer hebben recht op toegang tot de feedbackresultaten van de aanvragen waarbij de eigen organisatie betrokken is geweest.
Een medewerker van netwerkbedrijf Enexis krijgt dus enkel en alleen toegang tot de feedback van aanvragen waarbij Enexis betrokken is geweest.
Hetzelfde principe geldt voor combi-aannemers. Een medewerker van een combi-organisatie krijgt enkel toegang tot de feedback uit het eigen combigebied.

Via het serviceverzoek ‘Rapportages > Toegang LUKO Rapportage aanvragen/wijzigen/verwijderen’ is het mogelijk om:
1. Een of meerdere nieuwe gebruikers aan te melden;
2. De rechten van een of meerdere bestaande gebruikers te laten wijzigen;
3. Een of meerdere bestaande gebruikers te laten verwijderen.

Houdt er rekening mee dat het enkel is toegestaan om aanvragen in te dienen die betrekking hebben op medewerkers van de eigen organisatie en/of combigebied. Overige aanvragen worden niet verwerkt.

Geef in de titel van het serviceverzoek aan of het gaat om het aanmaken van nieuwe gebruikers, het wijzigen van bestaande gebruikers of het verwijderen van bestaande gebruikers.
Geef vervolgens in de omschrijving van het serviceverzoek aan om welke e-mailadressen het gaat. Het is mogelijk om meerdere e-mailadressen in hetzelfde serviceverzoek te plaatsen.